Wednesday, 4 July 2012

KHAI :’) (Abang aku sorang!) <3
Firstly aku nak story about Khai :’) aku kenal die dari Ex aku yang b’name Azraei. Die keje dekad Mcd.  Dah lame aku kenal dengan aei nih baru lah aku kenal khai. Time tu aku siked pun tak rasa perasaan ape-II  pun dekad die. Just only a friend. Ntah kenapa one day nih aku mintak number fhone khai dekad aei >.<. Start tu aku contact khai and kita jadi Kawan <3
1/1/2012 :’) Adalah hari perasmian aku dan khai menjadi Abang&Adik angkat ! Aku betul-II sayang kan haritu. Ntah lah kan, adakah aku seorang sahaja yang ingat dan mungkin die tidak :’( Aku , Aei & Khai same-II sambut New Year time tu. Seronok sanad bagi aku. Tak akan pernah aku lupakan saat kami bersame berkumpul and Happy A Lots :D !
23 Feb 2012 :’) Adalah hari perpisahan antara aku dan aei. Aku betul-II tak sangka cepat sungguh masa berlalu untuk memisahkan kami. Aku betul-II sayang kan die time tu. Akibat nya disebabkan aei dah pun ade Teman Hidup, sebelum die couple dengan aku lagi. “Kena Game” huh, seronok lah pulak kan ! Shate MAN :’( Kerana terlalu sayang kan aei, aku rela lepas kan aei buad kebahagiaan die dengan perempuan tu. Mybe disebalik apa yang terjadi nih ade hikmahnya.
Aku cube bertahan untuk hidup time tu tanpa aei, tapi aku tak boleh. Yang sudi mendengar isi hati aku dan bangkit kan semula semangat aku untuk teruskan kehidupan ini adalah KHAI :’) Die jelah yang bagi aku sokongan dari belakang. Aku tiada sesiapa lagi time tu untuk aku mengadu. Nak mengadu dekad kawan kene reject je. Baik takpayah :p Start je dari tu aku dah mula sayang kan Khai. Aku tak akan lupa kan saat aku dengan die bersama waktu dulu. Serios aku cakap yang aku betul-II Rindukan Pelukakan nya :’( dibelai, dimanja! Sejak tu perasaan adik&abang dah tak ada lagi. Aku betul-II tak sangka yang aku jatuh Cinta dengan seorang yang aku sendiri dulu anggap hanya sekadar kawan. Call tiap malam , Rindu setiap hari . Indah sungguh Cinta kan! Die jugak kata dekad aku yang die akan jaga aku. Die sayangkan aku lebih dari adik angkat. Aku happy sanad-II time tu. Biar pun tiada aei untuk aku bermanja, cukup lah hanya sekadar ade Khai pun dah cukup bagi aku Happy.
Hakikat nya aku hanya manusia biasa, aku bukan lah perfect mane ! Sentiasa buad kesilapan yang sama. Menyakitkan hati ramai orang :’( cume time tu aku tak sedar. Hari demi hari aku tengok khai dah jarang amik tahu pasal aku. First sekali die kata yang die busy kerja. It so k  ! Aku boleh paham. Tapi sejak aku jumpa die buad kali yang terakhirnya, pada malam uh aku cuba berbual dengan die. Tapi die sebok dengan main mesej. Bile aku tanya siapa. Kata nya “KAWAN KERJA” (Ayad budak-II lelaki Mcd) jangan percaya sanad ehh ! ;D Aku cube nak dapat tahu siapa makwe khai sekarang tapi sampai sekarang aku tak tahu. Aku sedih sanad kenapa lah die nak cube RAHSIA kan semua tu dekad aku ? Bukan lah saje nak bauad andaian sendiri tapi Aei jugak ade cakap dekad aku yang khai dah ade makwe. Bile aku tanye siapa name budak perempuan uh. Dia terus diam and tak nak bagi tahu. Die pulak suruh aku tanye khai sendiri. Hmm Tanye Khai ? memang Harapan lahh :’) nak pulak die jawab.
Kalau lah aku boleh putarkan balik masa nih, dah lame aku nak betul kan balik apa yang dah terjadi pada aku dan Khai. Aku betul-II sesal dengan ape yang dah aku lakukan sebelum nih. Aku bodoh sanad ! Kalau lah aku diberi peluang untuk berjumpa dengan Khai lagi, aku nak mintak maaf dekad dia & aku nak mintak izin kat die untuk aku peluk die buad sekian kali nya pun tak apa ! Adik Sayang kan Abang Khai ........  :’(  :’(  :’( ILOVEYOU <3

No comments:

Post a Comment